Logo for Aktiv Tannklinikk AS

Tannbleking

Ved tannbleking forbedrer vi tennenes utseende ved å fjerne misfarging og flekker på tannemaljen. Dette gjøres ved hjelp av en blekegel som kjemisk renser emaljen, og en myk plastskinne som lages etter eksakt avtrykk av dine tenner. Blekegelen påføres på skinnen, som du deretter tar på før du legger deg om kvelden. Tennene vil da blekes over natten, vanligvis over en periode på 5 til 10 netter. Tannbleking er en effektiv måte å forbedre tennenes estetikk, og behandlingen er sikker og skånsom.

Forberedelser før bleking

I forkant av tannblekingen gjennomfører vi en grundig tannundersøkelse. Dette gjør vi for å forsikre oss om at tennene dine er sunne og fri for sykdommer som kan påvirke resultatet av blekingen. Hull eller tannkjøttsykdom er eksempler på slike sykdommer. Vi lytter til dine ønsker og sørger for at behandlingen er trygg og det riktige valget for deg.

Komfort og omsorg under behandlingen

Vi er sørger for at behandlingen er skånsom og resultatet som ønsket. Skinnen er laget for å passe perfekt til dine tenner, og reduserer derfor risikoen for irritasjon, og sikrer at blekegeléen påføres jevnt over alle tennene. Dersom du opplever følsomhet under behandlingen, anbefaler vi at du skyller munnen med fluor for å hjelpe mot ising.

Du kan bestille time via timebestilling på nett, telefon eller e-post.

Våre åpningstider

Mandag
08:30 - 16:00
Tirsdag
08:30 - 16:00
Onsdag
08:30 - 16:00
Torsdag
08:30 - 16:00
Fredag
08:30 - 16:00
Lørdag
Stengt
Søndag
Stengt