Logo for Aktiv Tannklinikk AS

Støtteordninger og rabatter

Din tannhelse er avgjørende for ditt generelle velvære. Vi vil hjelpe deg med å få tilgang til kvalitetstjenester på en kostnadseffektiv måte. Derfor vil vi informere om tilgjengelige støtteordninger og rabatter. 


Ta gjerne kontakt med oss om du har spørsmål om muligheter for økonomisk støtte.

15% studentrabatt hos tannlege Hege Lunden

Hege Jeanett Lunden

Tannlege MNTF

Vi ønsker å støtte studenter! Tannlege Hege Jeanett Lunden hos Aktiv Tannklinikk tilbyr 15% studentrabatt.


Informer oss om at du ønsker Hege som behandler når du bestiller time. Ta med studentbevis til timen og påminn oss om at du er student når du skal betale. 

Støtte for personer mellom 21 og 24 i Oslo

Personer som fyller 21 - 24 år i løpet av dette kalenderåret kan få dekket deler av tannbehandlingen utført av privat tannlege.


Tilbudet gjelder alle i aldersgruppen som er bosatt i Oslo kommune, og behandlingen kan utføres hos en fritt valgt privatpraktiserende tannlege i Oslo. Den offentlige tannhelseetaten i Oslo har ikke kapasitet til å ta imot denne aldersgruppen og har derfor inngått denne avtalen med de privatpraktiserende tannlegene i Oslo.


Denne aldersgruppen får en statlig støtte på 75% av en fastsatt takst for ulike tannbehandlingstjenester. Dette betyr at man må betale resterende 25% selv, pluss eventuelt mer hvis tannlegen tar en høyere pris enn den fastsatte taksten.


Ordningen gjelder kun for standard tannbehandlinger som kontroll, forebyggende behandling, vanlige fyllinger, rotfyllinger, enkel tannkjøttbehandling og enkel fjerning av tenner. Mer kompliserte og dyre behandlinger som estetiske inngrep eller implantater dekkes vanligvis ikke under denne ordningen.

Støtte fra Helfo

Personer over 20 år benytter seg vanligvis av privat sektor og må derfor dekke kostnadene for tannbehandling selv. Det finnes imidlertid tilfeller hvor Helfo dekker deler av utgiftene til behandlingen. Dette gjelder blant annet ved tannkjøttsykdom og tannhelseproblemer knyttet til sykdom eller medfødte lidelser.


Trykk her for å lese mer om hvilke tilfeller som gir rett til stønad fra Helfo.


Aktiv Tannklinikk har direkte oppgjør med Helfo. Dette betyr at du som pasient slipper å legge ut for den delen av behandlingen som dekkes av Helfo.


Prisene i vår prisliste er veiledende, men de gir en pekepinn på hvor mye egenandelen kommer på dersom du får støtte til en av disse behandlingene. Egenandelen avhenger av behandlingens type og omfang.


Tannlegen eller tannpleieren vurderer om du faller inn under noen av tilstandene som dekkes av Helfo.

Vi hjelper deg med prosessen

Når du besøker vår klinikk, vil vi først gjennomføre en vurdering av dine tannhelsebehov. Dersom det ser ut til at du kan kvalifisere for støtte fra Helfo, vil vi hjelpe deg med å forberede og sende nødvendig dokumentasjon. Vi følger opp med Helfo og holder deg informert om status for din søknad om støtte.

Du kan bestille time via timebestilling på nett, telefon eller e-post.

Våre åpningstider

Mandag
08:30 - 16:00
Tirsdag
08:30 - 16:00
Onsdag
08:30 - 16:00
Torsdag
08:30 - 16:00
Fredag
08:30 - 16:00
Lørdag
Stengt
Søndag
Stengt